Je bekijkt nu Even voorstellen – gastblogger Anniek

Even voorstellen – gastblogger Anniek

Hoi! Mijn naam is Anniek Kloppenburg en vanaf nu mag ik mij gastblogger noemen van klasvanjuflinda.nl. Leuk! Een paar werken terug zag ik de oproep voor gastblogger en ik dacht: ‘Ja, dat is wat voor mij!’ Na een gezellige mailwisseling met Linda mag ik nu beginnen met een blog waarin ik me voorstel.

Leerkracht
Op dit moment werk ik voor een samenwerkingsverband als invaller. Ik kom op veel scholen in de regio Zwolle en sta voor veel verschillende groepen. Eén dag in de week werk ik in Heerde en geef ik les aan een enthousiast clubje kleuters in groep 0/1. Ik geniet enorm van kleuters en hun manier van ontwikkelen en leren. Ik heb net zoveel plezier als zij als we nieuwe dingen ontdekken of ervaren. Naast kleuters vind ik ook groep 3 en 4 leuke groepen om les aan te geven. Mijn voorkeur gaat uit naar de onder- en middenbouw.

Vrije tijd
In september ben ik getrouwd met mijn man. We genieten dit jaar van de voordelen van mijn werk als invaller door af en toe een weekendje weg te boeken, heerlijk! Verder ben ik graag creatief bezig, probeer ik nieuwe recepten uit en lees ik graag een boek.

Gastblogger
Vorig jaar heb ik de voltijd route van de master SEN gedaan en daar heb ik ontdekt hoeveel er te leren en te ontdekken is over het onderwijs. Ik heb voor de master veel gelezen en geschreven en dat wil ik graag een vervolg geven door het schrijven van blogs. Leuk dat ik daar op deze website een plekje voor krijg! Mijn blogs zullen vooral gericht zijn op de ontwikkeling en het gedrag van kinderen. Hoe helpen we kinderen om het beste uit zichzelf te halen? Om optimaal te leren? Hoe begeleiden we kinderen met gedragsproblemen? Hoe helpen we hen en hun omgeving om hiermee om te gaan? Ontwikkeling en gedrag zijn brede thema’s, ik hoop dat ik een heel aantal inspirerende blogs mag gaan schrijven.

Even voorstellen - gastblogger Anniek

Anniek Kloppenburg

Anniek Kloppenburg is gastblogger van klasvanjuflinda.nl. In 2015 heeft ze de PABO afgerond waarna ze in een jaar de voltijd route van de master SEN gedaan heeft. Daar heeft ze ontdekt hoeveel er te lezen en te schrijven is over het onderwijs. Ze werkt nu drie dagen als juf van groep 3, na een aantal jaren gewerkt te hebben als kleuterjuf. Ook is ze sinds februari 2019 moeder van een zoontje.

Geef een reactie