Je bekijkt nu Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Welkom op de vernieuwde website van klasvanjuflinda.nl.

Nieuwe lay-out
Al een aantal maanden ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe lay-out voor de website. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Wanneer je nu op de homepage komt dan kan je heel eenvoudig kiezen voor de webshop, de blog of het contactformulier. Met de oude lay-out was dit soms even zoeken. Wat mij betreft is het een stuk duidelijker geworden.

Nieuwe plannen
In de webshop staan al best veel producten. Ik vind het ontzettend leuk om creatieve spellen bij de leerdoelen van groep 3 te ontwerpen. De komende tijd ga ik hier dus zeker mee door. Ook wil ik mij meer op groep 4 gaan richten.

Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in het maken van online cursussen. Binnenkort hoop ik hier meer informatie over te kunnen delen.

Inmiddels is mijn zwangerschapsverlof bijna voorbij en dat betekent dat er ook weer nieuwe blogs van mijn hand zullen verschijnen. Ik ben mijn bloggersteam heel dankbaar voor de extra input die zij hebben geleverd.

Mocht je op zoek zijn naar een blog over een bepaald onderwerp dan mag je me altijd een mailtje sturen.

Nieuwsbrief
Een voornemen voor het nieuwe jaar is de nieuwsbrief weer leven in te blazen. Ik ben van plan om deze tweewekelijks te versturen. In deze nieuwsbrief wil ik de meest gelezen blogs noemen en leuke tips, gratis materialen en winacties delen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de website? Laat het me dan weten!

Liefs Linda

Laptop foto door Floral Deco/Shutterstock.

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie