Even voorstellen – gastblogger Chantal

Afgelopen donderdag kreeg ik van Linda een berichtje via Instagram met de vraag of ik gastblogger wil worden.  ‘Gaaf!’ was het eerste dat ik dacht. Blogs schrijven over mijn grote passie: les geven.  Ik neem jullie graag mee mijn klas in!

Even voorstellen
Ik ben Chantal Veenhof, 22 jaar en ik woon in Bunschoten-Spakenburg. In 2015 ben ik afgestudeerd op de PABO. Ik werk fulltime in groep 0/1/2b op de dr. H. Bavinckschool.

Mijn passie
Toen ik klein was, wist ik al wat ik wilde worden: juf! Het leek me het leukste beroep dat er was. Thuis speelde ik vaak ‘schooltje’ en gaf mijn broertje en zusje maar al te graag leuke opdrachten om te doen, die dan natuurlijk ook nagekeken moesten worden  met een rode pen. Als ze het goed gedaan hadden, kregen ze een mooie sticker. Fantastisch vond ik dat. Dus op naar dat diploma!

Nu, jaren later, ben ik juf op de dr. H. Bavinckschool in Spakenburg. Een leuke school, enthousiast team en geweldige kinderen.

In een klas zitten verschillende, unieke kinderen. Ik vind het belangrijk om de talenten van kinderen, samen met de kinderen, te ontdekken. Dit doen we samen in onze thema’s en zo hoop ik kinderen te motiveren om zich verder te ontwikkelen.  De volgende quote sluit daar mooi bij aan:

‘Every child is a different kind of flower and all together make this world a beautiful garden.’

Vrije tijd
In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan Biblejournaling. Het tekenen in mijn Bijbel en de tijd die ik met God doorbreng, geeft mij veel rust. Verder hou ik van zingen, gitaar spelen en lezen!

Gastblogger
Met het plaatsen van blogs hoop ik jullie te inspireren en te enthousiasmeren voor het onderwijs. Mijn doel is samen meer leren in het onderwijs en over de ontwikkeling van kinderen. Ik hou van het maken van projecten en thema’s en wil mijn ervaringen hiermee ook graag met jullie delen.

Ik hoop dat jullie mijn blogs met plezier zullen lezen!

Liefs,

Chantal

Chantal Veenhof

Chantal Veenhof werkt fulltime als juf in groep 3 (na twee jaar als kleuterjuf te hebben gewerkt) in Bunschoten-Spakenburg. Ze heeft de PABO gedaan op de Marnix Academie in Utrecht. Ze is jonge kind specialist en heeft een passie voor het spelend en betekenisvol leren. Op Instagram is ze te volgen onder de naam @jufchantal_

Geef een reactie