Je bekijkt nu Poster: Wie doet zijn best?

Poster: Wie doet zijn best?

Tijdens mijn stages en nu tijdens het invallen merk ik vaak dat kinderen een wedstrijd doen. Wie is er al eerste klaar? Wie kan er als eerste iets leuks doen?  Vooral kinderen die hier gevoelig voor zijn gaan hier in mee. Dit heeft vaak consequenties voor het handschrift, want kinderen gaan dingen afraffelen. Daarom heb ik een poster gemaakt, om dit ‘probleem’ onder de aandacht te brengen!

Download de poster: hier

 

 

 

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. isabelle

  Hallo
  ik ben eerstejaarsstudent en vind je site super! Een paar van je posters zou ik heel graag gebruiken maar ik weet niet hoe ik ze moet bewaren om ze daarna af te printen. (Heb ze als .jpg bewaard maar dan krijg ik een zwart scherm als ik ze open om te printen, als ik ze open in pdf kan ik niet kiezen om ze te printen)
  Hartelijk dank voor al de tips en ideeën!
  Isabelle

  1. klasvanjuflinda.nl

   Bedankt voor je compliment.

   Ik heb geen idee waar dat aan ligt. Je zou het op een andere computer kunnen proberen, want je moet ze gewoon kunnen printen. Succes ermee.

 2. Juf Suus

  super, ik ga de poster zeker gebruiken in mijn groep 7.
  Dank je wel!

Geef een reactie