Je bekijkt nu Genomineerd voor de leraar van het jaar

Genomineerd voor de leraar van het jaar

Dinsdagochtend werd ik al vroeg gebeld door een mevrouw van de onderwijscoöperatie. “Zit je op een stoel? Niet schrikken, maar je bent genomineerd voor de leraar van het jaar!” Volgens mij kon ik nog net “Huh, ik?” uitbrengen en “Echt waar? Wauw!” En eigenlijk kan ik het nu nog steeds niet geloven. Ik moest het tot vandaag geheim houden, maar nu mag iedereen het weten.

Vanmorgen werd er een mega grote taart op school bezorgd en nu is het dan officieel, ik ben genomineerd voor de leraar van het jaar. Ik ben volledig verrast, maar ik vind het tegelijkertijd zo leuk! Ik ben leraar in hart en nieren en heb een onwijs grote passie voor het vak, maar dat dit door anderen ook gezien en gewaardeerd wordt is toch wel heel erg tof. Ik heb geen idee wie mij heeft genomineerd, maar het voelt als een enorme opsteker! Dus dankjewel!

En nu? Ik moet een aantal opdrachten inleveren en begin september volgt er een tweede selectie. Het blijft voorlopig dus nog even spannend. Ik ga er zeker voor, maar ik ben nu al ontzettend trots en blij! Wat een enorme eer, super gaaf!

lvhj1

Leraar van het jaar verkiezing

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Ariëtte

    Gefeliciteerd Linda! En ja, je straalt (digitaal ) echt uit dat je enorm geniet van je vak.

  2. Wilma

    Wat goed! Gefeliciteerd, je verdient het om te winnen….

Geef een reactie