Je bekijkt nu Summerschool SALE: E-cursus Spelenderwijs rekenen

Summerschool SALE: E-cursus Spelenderwijs rekenen

Krijg jij volgend jaar groep 3 of groep 4 en wil je met spelenderwijs rekenen aan de slag?

Er zijn twee manieren om dit te doen.

  1. Je kan ervoor kiezen om spelletjes te zoeken en de kinderen naast de rekenlessen middels spellen de leerdoelen laten automatiseren. Dit kan in circuitvorm of met een kiesbord.
  2. Je kan ook ook het spelenderwijs rekenen integreren in je rekenles. Op maandag en woensdag geef je de instructie en op dinsdag, donderdag en vrijdag een rekencircuit.

Maak een rekenplan en ga gericht aan de slag
Wil je aan de gang met spelenderwijs rekenen dan is het belangrijk om van te voren goed over je onderwijs na te denken. De kostbare tijd wil je namelijk niet verliezen door maar doelloos wat rekenspellen te doen en te hopen dat de kinderen hier iets van leren.

Begin met het maken van een rekenplan; aan welke doelen ga je werken en hoe ga je dit doen? Daarna ga je hier activiteiten bij zoeken.

Hoe je dit in de praktijk doet en wat je hiervoor nodig hebt leer je in mijn E-cursus ‘Spelenderwijs rekenen’. Er is een E-cursus voor groep 3 en een E-cursus voor groep 4. Heb je het een paar weken druk? Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. De cursus blijft beschikbaar, dus je kunt op een later moment altijd weer verder. Ook zou je de cursus zelfs op je vakantieadres kunnen volgen. ;-)

Tijdens de zomermaanden kost de cursus 97 euro. Dit kan bijna altijd betaald worden van je persoonlijke bijscholing budget.

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie