Speelgoed van de Lidl voor de klas

Wist je dat ze bij de Lidl een prachtig en groot assortiment aan (houten) speelgoed hebben? Ik heb al een aantal mooie producten voor mijn dochter gekocht, maar veel producten kun je ook goed in de klas inzetten. In deze blog deel ik je mijn favorieten speelgoed van de Lidl voor de klas.

In deze blog maak ik gebruik van affiliatelinks.

Poppetjes en meubels

Als er bij jou op school geen budget voor playmobil is, dan lukt het misschien nog wel om houten poppetjes te bestellen. Naast de poppetjes hebben ze ook allerlei kant-en-klare kamers, denk aan de badkamer (thema water), een tuinmeubelset (leuk voor bij het thema lente) en nog veel meer.

Je kunt dit in het poppenhuis neerzetten, maar natuurlijk ook gebruiken voor op de verteltafel.

Knikkerbaan

Ik heb geen idee of dit ook bij andere knikkerbanen kan, maar bij deze van de Lidl kun je de knikkers laten opsplitsen! De kinderen stoppen er bijvoorbeeld tien knikkers in en de knikkerbaan bepaalt hoeveel er in elk bakje uiteindelijk komen.

Je kunt de kinderen er een papier bij geven waar ze de splitsingen moeten opschrijven. Eigenlijk hetzelfde idee als bij de splitsmachine.

Magnetische bouwset

Hoe leuk is het om mooie bouwwerken te creƫren met hulp van magneten. Deze magnetische bouwset is echt een leuke aanvulling voor de bouwhoek. Geef ze bijvoorbeeld een opdracht passend bij het thema; maak een raket, huis of auto.

De bouwset is beschikbaar is verschillende kleuren en bestaat uit 6 grote magnetische staven, 24 kleine magnetische staven en 30 magnetische kogels.

Voertuigen

Voor de prijs hoef je het niet te laten, er zijn verschillende sets beschikbaar. Een leuke aanvulling voor op de speeltafel of in de bouwhoek. Je kunt kiezen uit dienst- en reddingswagens, werkvoertuigen, transportvoertuigen en landbouwvoertuigen.

Ik ben zelf een voorstander van zo realistisch mogelijk, dus ik zou de dienst- en reddingswagens niet gebruiken. De andere sets zijn prima.

Hopelijk heb je hier wat aan! Er waren trouwens nog meer leuke dingen, maar jammer genoeg was er ook al een hoop uitverkocht. Heb jij al speelgoed van de Lidl gekocht?

Over Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

2 reacties op “Speelgoed van de Lidl voor de klas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *