Samenwerken

Samenwerken Klasvanjuflinda

Wat leuk dat u interesse hebt om samen te werken met Klasvanjuflinda.

Klasvanjuflinda is een website voor leerkrachten en ouders die geïnteresseerd zijn in het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. De belangrijkste speerpunten op de website zijn leren, spelen en gedrag.

Dagelijks wordt er door een groep vaste bloggers nieuwe content gepubliceerd die interessant is voor ouders en leerkrachten. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn: spelend leren, opvoeden, gedrag en ontwikkeling. De blogs zijn geschreven op basis van ervaringen uit de praktijk of gebaseerd op interessante vakliteratuur.

Daarnaast publiceren we blogs die passen bij de actualiteit. Jaarlijks terugkerende thema’s zijn de seizoenen en bekende feesten, zoals kerst en sinterklaas.

Samenwerken
Linda Willemsen is het gezicht achter de website. Met haar jarenlange ervaring in het bloggen, het onderwijs en haar opleiding tot gedragsspecialist weet zij precies wat haar lezers interessant vinden.

Door met Klasvanjuflinda samen te werken kunt u maandelijks tienduizenden opvoeders bereiken. De website wordt bezocht door ouders en leerkrachten uit de onderbouw (groep 1-4).

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk. Denk aan het plaatsen van een banner, productreview, advertorials, winacties, plaatsing in de nieuwsbrief, promotie op social media, persevents en persreizen.

Daarnaast is het mogelijk om een langdurige samenwerking aan te gaan waarin bovenstaande opties gecombineerd kunnen worden in een pakket op maat. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Statistieken november 2020

  • 90K unieke bezoekers per maand
  • 20K Facebook-volgers
  • 5K Instagram-volgers

Contact
In overleg is er veel mogelijk. Heeft u vragen over de mogelijkheden en tarieven neem dan contact op via het contactformulier of mail naar [email protected]

We blijven graag op de hoogte  van nieuwe producten en events. Vrijblijvende persberichten en uitnodigingen kunt u sturen naar [email protected]

Klasvanjuflinda staat ingeschreven onder kvk-nummer: 67218830.