Je bekijkt nu 5x Sinterklaascadeaus voor leerkrachten

5x Sinterklaascadeaus voor leerkrachten

Volgende week is het pakjesavond. Misschien ga je het ook wel vieren? Heb je een leerkracht in de familie- of vriendenkring en ben je nog op zoek zijn naar een leuk sinterklaascadeau dan kan dit lijstje je vast helpen.

Iets tegen de kou
Zeker de kleuterleerkrachten hebben het in de winter zwaar te verduren. Elke dag minimaal een uur buiten zijn valt niet altijd mee. Een warme sjaal, muts of handschoenen is dus een heel geschikt cadeau.

Ook leuk om hier een pakketje van te maken met bijvoorbeeld een handcrème tegen schare handen en een lippenbalsem.

Iets voor de administratie
Naast het lesgeven moet er ook allerlei administratie geregeld worden. Je kunt een leerkracht blij maken met een handige planner of een kladblok voor to do lijstjes. Mooie (kleurrijke) pennen en notitieboekjes zijn ook altijd fijn.

Iets lekkers voor na schooltijd
Chocola, need i say more? Oh en thee natuurlijk.

sinterklaascadeaus voor leerkrachten

Iets om te ontspannen
Wat dacht je van een lekkere douchegel, badschuim of bruisbal? Houd de leerkracht van lezen en historische romans? Dan is het boek ‘Waar moed vereist is‘ ook een leuk cadeau. De delen zijn trouwens ook verfilmd (en staan op Netflix).

Beth Thatcher is haar hele leven niets tekortgekomen en leidt een comfortabel leventje, maar dan krijgt ze de mogelijkheid om een jaar les te gaan geven in het ruige berggebied van West-Canada, een kans die ze met beide handen aangrijpt.

Eenmaal aangekomen in Coal Valley blijkt het totaal niet te zijn wat ze had verwacht. In tegenstelling tot alle gemakken waardoor ze thuis omringd werd, is alles in het dorpje primitief en maken de mijnbazen er de dienst uit.

Beth laat zich echter niet kennen en stort zich vol overgave op haar werk als onderwijzeres, maar als het einde van het jaar in zicht komt, slaat de twijfel toe: gaat ze terug naar haar luxe leven of volgt ze haar hart?

Een tas
Leerkrachten nemen vaak heel wat spullen mee. Een mooie stevige tas is dan erg handig, bijvoorbeeld deze leuke juftas.

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een sinterklaascadeau? Laat het dan hieronder achter in een reactie.

BewarenBewaren

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie