Je bekijkt nu Dagritmekaarten voor thuis

Dagritmekaarten voor thuis

Ik heb 92 horizontale dagritmekaarten voor thuis gemaakt met de bekende illustraties die ik altijd voor mijn spellenpakketten gebruik. Heel fijn om ze tijdens de lockdown in te kunnen zetten. Zo bied je de kinderen thuis toch wat meer structuur.

Structuur thuis

Het is voor kinderen heel belangrijk dat ze weten waar ze aan toe zijn. Door middel van deze dagritmekaarten kun je dit op een makkelijke manier aanbieden.

Plak op de achterkant bijvoorbeeld een rand magneet tape en hang ze op een whiteboard. Zo weten de kinderen precies wat ze die dag kunnen verwachten.

Dagritmekaarten

Dit pakket biedt 92 dagritmekaarten waarbij de belangrijkste onderdelen van een gemiddelde dag beschreven worden.

Aangezien ik deze kaarten met het oog op thuisonderwijs heb gemaakt, heb ik ook de kernvakken uit het onderwijs toegevoegd.

Daarnaast heb ik lege dagritmekaarten toegevoegd. Je kunt dan eventueel zelf een foto opplakken en er met een stift opschrijven wat het betekent.

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie