Bestelinformatie

Op deze pagina vind je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Heb je nog een andere vraag? Stuur dan gerust een mail naar [email protected].

Welke producten staan in de webshop?

In de webshop vind je digitale producten gericht op de onder- en middenbouw van de basisschool.

Hoe ontvang ik het product?

Het zijn digitale producten in de vorm van een pdf bestand. Na betaling ontvang je direct een mail met daarin de link naar het bestand.

Hoe kan ik een product bestellen?

In de winkel kun je op zoek gaan naar producten die geschikt zijn voor jouw groep. Je kunt bijvoorbeeld ‘groep 3’ of ‘taal en lezen’ selecteren. Vervolgens kies je een product, klik je op de knop ‘in winkelmand’ en kun je het product afrekenen.

Welke gegevens moet ik invullen?

Het product wordt gestuurd naar het mailadres dat je invult. Dit mailadres komt ook onderaan elke pagina van het pdf-bestand te staan. Gebruik dus niet je privé-adres. Daarnaast vul je een adres in, dit wordt gebruikt om de factuur te generen. De factuur komt tegelijkertijd met je bestelling en kun je eventueel gebruiken bij het declareren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt afrekenen met iDeal, KBC/CBC, Belfius of Bancontact.

Hoe kan ik het bestand afdrukken?

Sla het bestand op in je documenten. Sluit je mail af. Ga nu naar het betreffende bestand in je documenten, open het en druk het bestand af. Je moet het bestand dus niet vanuit je mail printen.

Ook moet je even goed kijken of ‘printen als afbeelding’ staat geselecteerd. Bij een aantal producten is het belangrijk om ‘printen als 100%’ te selecteren.

Ik wil ook graag zulke materialen maken, heb je tips?

Ik koop mijn illustraties bij TeachersPayTeachers. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren mezelf ontwikkeld op het gebied van ‘digitaal designen’ en maak ik gebruik van vaardigheden van verschillende zzp’ers. Handige programma’s zijn bijvoorbeeld Word, Photoshop en Illustrator.

Ik ben de mail met daarin de downloadlink kwijt, wat nu?

Stuur een mail naar [email protected] met daarin het mailadres en/of naam waarop je de bestelling hebt gedaan. Ik stuur het graag opnieuw naar je toe.