Disclaimer

Gekregen producten
Regelmatig schrijf ik een review over een boek of ander onderwijs gerelateerd materiaal. Soms heb ik deze producten zelf aangeschaft, maar ik krijg ook regelmatig producten (gratis) toegestuurd door uitgevers en bedrijven. Wanneer dit het geval is wordt dit in het artikel vermeld. Ik geef altijd eerlijk mijn mening over de gekregen materialen.

Betaalde artikels
Af en toe krijg ik betaald voor het schrijven van artikels.  Een advertorial kun je herkennen aan de tekst: ‘Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door…’ Dit staat bij de betreffende artikels vanaf 1 april 2014.

Affiliate links
Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen die de affiliate heeft aangeleverd. In mijn blogs verwerk ik links naar bedrijven, zoals Bol.com. Als je op de link klikt en bij dat bedrijf een aankoop doet krijg ik hiervoor een kleine vergoeding. Soms wordt er ook per click of pageview betaald. Jij hebt hier verder geen last van en hoeft hier niks voor te betalen. Het helpt mij om de website in de lucht te houden.