Welkom

Mijn naam is Linda en ik inspireer al bijna 10 jaar leerkrachten uit de onder- en middenbouw op mijn website klasvanjuflinda.nl. Mede dankzij mijn enthousiasme over het spelenderwijs leren is er in het onderwijs een heuse verandering zichtbaar. In 2016 ben ik daarom ook genomineerd geweest voor leraar van het jaar.

Met mijn ervaring in de onderbouw weet ik precies wat leerkrachten nodig hebben om de lessen taal en rekenen spelenderwijs vorm te geven. Ik ben een groot voorstander van thematisch onderwijs en streef naar een combinatie van werken uit boeken en spelen en leren in hoeken. Niet alleen bij de kleuters, maar juist ook in de hogere groepen.

Via mijn blogs, workshops en e-cursussen hoop ik op een persoonlijke manier ook jou te inspireren om hier op korte termijn mee aan de slag te gaan. Op dit moment heb ik al meer dan 300 scholen geholpen om het spelend leren in groep 3 op te zetten.

Fun facts

  • Ik heb veel ervaring in het lesgeven in de onderbouw. Alle mogelijke combinaties heb ik gedraaid, denk aan groep 1/2, groep 2/3 en groep 3/4.
  • Het bloggen begon als een ‘leuke hobby’, maar is inmiddels een fantastische droombaan geworden.
  • In september 2017 heb ik de opleiding Master EN richting gedragsspecialist afgerond. Daarom vind je ook veel blogs over gedrag en ontwikkeling op Klasvanjuflinda.

Bijvoorbeeld ‘Hoe voorkom je lastig gedrag bij kleuters?’‘Waarom je moet stoppen met straffen en belonen’ en ‘Kinderen leren om zich in een ander te verplaatsen’.

  • Ik ben sinds oktober 2018 moeder van een prachtige dochter. 
  • Tijdens het schrijven van blogs en het ontwikkelen van spellen staat er standaard een kop thee op mijn bureau en ligt er altijd een groot stuk chocola binnen handbereik.
  • Een team van fantastische gastbloggers helpt mee bij het verzorgen van de content die op Klasvanjuflinda verschijnt.