Linda Willemsen

Mijn naam is Linda Willemsen en ik ben het gezicht achter klasvanjuflinda.nl. In mijn laatste jaar van de PABO (2010) zocht ik een plek om mijn hersenspinsels kwijt te kunnen en heb ik mij door mijn broers weten te overtuigen om deze website te starten. Ik beleef veel plezier in het uitdiepen van onderwerpen en het schrijven van artikels en inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Daarnaast werk ik drie dagen per week in groep 3/4 op een kleine basisschool in Veenendaal. Na vijf jaar juf zijn begon het weer te kriebelen om door te leren en inmiddels ben ik druk bezig met de opleiding Master SEN richting gedragsspecialist.

Mijn hart ligt bij de onderbouw en ik zet mij in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Ik ben een groot voorstander van thematisch onderwijs en streef naar een combinatie van werken uit boeken en spelen en leren in hoeken. Niet alleen bij de kleuters, maar juist ook in de hogere groepen. Via deze website hoop ik je te inspireren en wil ik je uitdagen bewust te kijken naar jouw stijl van lesgeven. Zou het nog leuker, beter of uitdagender  kunnen?

Naast het bijhouden van deze website, het juf zijn en het volgen van een studie heb ik nog allerlei nevenactiviteiten. Ik werk een aantal uren in de week voor het bedrijf Snappet, doe auteurswerk bij Noordhoff en heb twee boeken (Letter van de week en 50 lesideeën voor de onderbouw) geschreven. Tijd voor hobby’s heb ik bijna niet, maar een vrij uurtje breng ik het liefst door met een goed boek (of gezelschap) en een reep Tony chocolonely. Daarnaast kook en bak ik met veel plezier en reis ik graag de wereld rond samen met mijn man.

Mocht je meer willen weten of een andere vraag hebben, mail me dan gerust op info@klasvanjuflinda.nl.

Liefs Linda