Educatieve posters van Lesmaatje.nl

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en je bent vast druk bezig geweest met de inrichting van het klaslokaal. Heb je nog een leeg prikbord dan zijn de educatieve posters van Lesmaatje.nl een hele goede en functionele optie om je klas verder aan te kleden. In deze blog vertel ik je er graag meer over.

Deze blog is geschreven is samenwerking met Lesmaatje.nl

Educatieve posters
Elk leerjaar heeft bepaalde lesstof dat centraal staat. Bijvoorbeeld in groep 3 de splitshuisjes en verliefde harten, in groep 4/5 de tafels en in de bovenbouw werkwoordspelling en het metriek stelsel.

Het is van groot belang om de kinderen hier regelmatig op te wijzen. Alleen zo wordt de lesstof geautomatiseerd en eigen gemaakt. Door de educatieve posters van Lesmaatje.nl op te hangen kan je de kinderen er regelmatig aan herinneren en zullen ze de lesstof sneller onthouden.

Daarnaast hebben ook de kinderen er steun aan, als ze het even niet meer weten. Het is een fijne ‘spiekbrief’ bij het zelfstandig werken.

Voor elk wat wils
Er zijn al ontzettend veel educatieve posters beschikbaar. De posters zijn onderverdeeld in de categorieën taal, rekenen en kleuters.

Je kunt de posters los bestellen, maar een aantal posters zijn ook in een set (dus goedkoper) te bestellen. Bijvoorbeeld een set speciaal voor groep 3 of rondom het metriek stelsel voor groep 6/7/8.

Taal

 • Woordsoorten
 • Zinsontleding
 • Voorzetsels
 • Werkwoorden vervoegen
 • Leestekens
 • Te(n) of de(n)
 • Regelwoorden
 • Schrijfletters

Educatieve posters van Lesmaatje

Rekenen

 • Lengtematen
 • Gewichtsmaten
 • Oppervlaktematen
 • Inhoudsmaten
 • Volumematen
 • Digitaal geheugen
 • Klokkijken
 • Tijden
 • Breuken
 • Tafels
 • Verliefde harten
 • Splitshuisjes
 • Getallenlijn
 • Tweelingen
 • Nederland

Educatieve posters van Lesmaatje

Kleuters

 • Tellen
 • Lichaam
 • Seizoenen
 • Alfabet

Educatieve posters van Lesmaatje

Mijn mening
Ik ben ontzettend enthousiast over de educatieve posters. Ze zijn duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk vormgegeven. De posters zijn op groot formaat, waardoor het ook op een afstand goed zichtbaar is.

De posters kunnen van grote meerwaarde zijn in de klas. Zeker wanneer je ze gebruikt door heel de school, brengt het echt eenheid met zich mee. Het ziet er niet alleen gezellig en mooi uit, maar de posters zijn vooral ook functioneel.

En uiteindelijk is dit het belangrijkst in een klaslokaal; de kinderen leren er wat van en ook als leerkracht wordt je zo regelmatig aan de lesstof herinnerd.

Meer informatie
Je kunt de educatieve posters bestellen via de website van Lesmaatje.nl. Een losse poster kost €6,95. De prijzen van de sets zijn verschillend. Je kunt bijvoorbeeld zelf een set van 20 posters samenstellen, per poster betaal je dan €3,50. De verzending binnen Nederland is gratis en je hebt 14 dagen bedenktijd.

Tijdens de start van het nieuwe schooljaar (t/m 31 oktober 2018) ontvang je bij elke bestelling van minimaal €30,00 een GRATIS educatieve poster Nederland. Ideaal om je klas mee aan te kleden en heel leerzaam voor je leerlingen.

Lees ook mijn review over de spiekwaaier van Lesmaatje.nl.

Winactie
Ik mag van Lesmaatje.nl aan drie leerkrachten een poster naar keuze weggeven. Wat moet je doen om kans te maken? Bekijk op de website welke poster jij zou willen winnen en laat dit hieronder weten in een reactie. Volgende week woensdag 29 augustus maak ik de drie winnaars bekend.

En de drie winnaars zijn: Linsey van Dijk, Marcella Kastelijn, Cindy van Nobelen. Ze hebben inmiddels bericht gehad.

Klik hier om de educatieve posters van Lesmaatje.nl te bekijken. 

Over Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

184 reacties op “Educatieve posters van Lesmaatje.nl

 1. Wat een leuke actie. Ik heb dit jaar de mooie uitdaging om een groep 2/3 op te zetten. ik zou de mooie posters van de splitshuizen, de verliefde harten en de tweelingsommen goed kunnen gebruiken, bij het spelende en interactieve onderwijs dat wij bieden. Lekker zelf ontdekken wat er op de posters staat en wat het betekend.

 2. Wat een overzichtelijke posters. Voor het SBO ook goed te gebruiken. Ik vind die van de voorzetsels ideaal voor mijn 6/7 waar nog veel gevisualiseerd moet worden. Zou echt super zijn, dit kunnen de leerlingen goed gebruiken!

 3. Wat een prachtige posters! Kan haast niet een uitkiezen…. dat doe ik dan ook niet! Ik ga voor de tweeling poster, getallenlijnposter of de mooie splitshuisjes! ???

  1. Wat een super leuke posters! Hoef ik tenminste het wiel zelf niet meer uit te vinden!
   De klokkijkposter zou super zijn in mijn klas!

 4. Oh keuzes maken! Ik twijfel heel erg tussen werkwoordspelling of breuken.
  Maar ik zou graag voor mijn groep 6 en onze unit 5-8 de poster breuken willen winnen.

 5. Ik zou graag de splitshuisjes winnen voor mijn nieuwe klas! Heb mijn allereerste dag als ‘echte’ (afgestudeerde) juf er net op zitten!!

 6. Het zou onwijs leuk zijn om de poster van het lichaam in de SO groep te kunnen gebruiken bij het thema lichaam! Bij onze leerlingen is het juist van belang het allemaal visueel te maken en daarbij zou deze poster onwijs goed van pas komen en veel gebruikt worden!

 7. Mijn kinderen zijn dol op de verliefde hartjes! Een poster daarvan ophangen lijkt mij erg leuk en zinv ol! Daarnaast ziet die er ook nog eens super lief uit!

 8. Hadie Linda,
  Ja, ik heb al vaak verlekkerd naar de posters gelonkt…maar ja klassenbudget..
  In elk geval ga ik voor mijn nieuwe groep 3 het gokje maar wagen en kies uit al dat “lekkers”toch maar de poster van de splitshuizen….zien doet leren.
  By the way, ga je nog door met je extra werkboekjes voor begaafdere kids bij lijn 3. Ik vond die over kunst geweldig en de kinderen ook, veel reacties van ouders ook…dusse..

 9. Ik zou heel graag de breukenposter winnen. Dit jaar sta ik voor het eerst in het derde leerjaar. Het is een immersieklas en ik vind dat deze poster heel duidelijk is voor hen.

 10. Als jonge leerkracht ben je blij met alles wat je niet zelf moet bekostigen.. De poster om werkwoorden te vervoegen is super. De stapjes zijn duidelijk en zo gaan we ons eindelijk minder druk maken bij het verbeteren van schrijftaken. Dus als ik kans maak zou deze poster meer dan welkom zijn!

  1. Wat een super leuke actie. De kans is natuurlijk heel klein dat je wint, maar wie niet waagt ……… ik zou graag voor groep 3 de poster met de splishuisje in mijn groep willen ophangen. Het splitsen is O zo belangrijk in groep 3 .

 11. Oei dat is moeilijk kiezen!! Ze zijn zo leuk. Verliefde harten of splitshuizen lijken mij allebei super. Maar ik kies dan toch voor de splitshuizen en als ik win bestel ik de verliefde harten er misschien wel zelf bij ?

 12. Wat een handige en leuke posters én een leuke actie! Ik zou heel graag de poster met verliefde harten in mijn groep 3 willen ophangen!

 13. Wat leuk zeg!
  De splitshuisjes zou ik graag winnen voor mijn duo en mij. We hebben voor het eerst groep 3 èn voor mij op een nieuwe school! ?

 14. Wat ontzettend leuk, bedankt voor de tip! Graag zou ik de educatieve poster tweelingen, verliefde harten of splitshuisjes willen winnen voor mijn groep 3. ?

 15. Wat een superleuke posters Helemaal een handige ondersteuning voor het automatiseren van de getalsplitsingen . Voor de kinderen lijkt me het ideaal. Het lijkt me een leuke verrassing voor de kinderen.

 16. Ik zou graag een poster voor groep 3/4 winnen! De verliefde harten! Of klokkijken! O genoeg keuze!!’ Maar wat zou het leuk zijn voor mijn groep 3/4!

 17. In onze groep 3 zou de splitshuisjesposter toch fantastisch staan! Hiermee kunnen we onze groep weer een beetje kleur geven ! Dus ik zou graag meedoen om deze poster te kunnen winnen.

  1. Wat een te gekke actie!! Ik waag graag een gokje voor mijn groep 3! En uit ervaring weet ik dat de tweelingen soms toch moeilijk zijn! Daarom doe ik graag mee om de tweelingen poster te winnen!!

 18. Dit schooljaar hebben we een nieuwe instroomgroep 1/2/3 opgestart in het speciaal basisonderwijs. Super leuk maar het lokaal is hierdoor nog wat kaal. De poster van de splitshuisjes zou super zijn. Dit vinden de kinderen vaak erg lastig!

 19. Hoi Linda, wat een leuke actie en de posters zien er erg aantrekkelijk uit. Zelf zou ik graag kansmaken op de kleuterposter van tellen. Wij willen namelijk beginnen met een taal- en rekenklas bij de kleuters. Ik ben verantwoordelijk voor rekenen dus het zou een mooie aanvulling zijn. Ik hoor het graag. Groetjes!

 20. Volgende week ga ik mijn klas, groep 3, weer inrichten. Ik heb weer veel zin om te beginnen met werken na mijn zwangerschapsverlof! Mijn kleine man is nu ruim 3,5 maand.
  De posters van de verliefde harten, tweelingen en splitshuisjes zou ik een mooi plekje in de klas kunnen geven!

 21. Wauw wat een leuke posters! Ik ben net gestart op een nieuwe school waar ik leerlingen uit groep 6,7 en 8 begeleid. Ik ga zeker overleggen of ik de set rekenposters mag bestellen voor in mijn ‘rt’ kamer!
  Ik ben altijd op zoek naar materialen om het rekenonderwijs te ondersteunen met leuke materialen.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de breukenposter. Dat blijft een moeilijk onderdeel.

 22. wat een hoop leuke posters!!!!! De verliefde harten, splitshuisjes, tweelingen, het alfabet. Allemaal goed bruikbaar in de klas. Maar als ik dan een voorkeur uit moet spreken, zou ik de splitshuisjes graag willen winnen, omdat ik daar nog niet iets echt duidelijks voor heb.

 23. Wat een leuke actie. Ik zou heel graag de splithuisjes willen winnen voor mijn groep 3.
  Ik weet zeker dat zo’n poster heel goed staat in mijn klas!

 24. Hoi Linda, ik ontdekte 2 uur geleden je website en ik ben nog volop aan het lezen. Wat veel informatie en tips heb je voor ons gedeeld. Super blij mee. Ik zie nu dat er een winactie is, heel tof! Ik doe graag mee voor de ‘lenge-poster’. Altijd iets wat kinderen lastig blijven vinden… Bedankt!

 25. Ik begin volgende week nieuw in groep 3. Ik ben nu bezig met het inrichten van mijn nieuwe lokaal en zou daar graag deze mooie duidelijke posters ophangen. Ik doe graag mee voor de verliefde harten

 26. Ja, super leuk! Dit jaar voor het eerst vast op een school en voor het eerst een heel jaar groep 3. De poster van de verliefde harten lijkt mij ideaal en een mooie aankleding van het lokaal!

 27. Vorig jaar heb ik de posters met veel plezier gebruikt in groep 6. Nu ga ik op een nieuwe school werken in groep 3 en zou ik graag de splitshuisjes willen ophangen.

 28. Jaaaa, leuke actie!!
  Voor mijn groep 3 heb ik al super, leuke hoeken gemaakt voor spel, bouwen en lezen. De poster van de splitshuisjes zou ideaal zijn voor de rekenhoek!!

 29. Ik zou heel graag de splitshuizen willen hebben. Er zijn elk jaar kinderen die dit echt heel moelijk vinden. De poster is een mooi hulpmiddel.

 30. Ik zou graag de poster met de splitshuisjes willen winnen. Ik ga volgende week met mijn collega de klas inrichten en hoe leuk zou het zijn als de poster dan een mooie plek krijgt. Splitsen komt regelmatig terug tijdens de rekenles!

  1. Wat een schitterende posters. Ik doe graag mee met de win actie voor mijn groep 3/4
   Het liefst zou ik kiezen vior de verliefde harten of de splitshuisjes . Succes met kiezen wie het mag worden.

 31. Wat een fijne actie dit! De posters zien er vrolijk uit! Ze zouden allemaal een aanwinst voor in de klas zijn.
  Graag zou ik de poster van de splitshuisjes willen winnen!

 32. Graag de poster ‘ lichaam’ voor de kleuters.
  Dit jaar twee groepen en twee keer een nieuw duo.
  Zo’n poster lijkt mij een mooie start.

 33. Ow wat een leuke posters! Ik snap dat je er enthousiast over bent, want dat ben ik nu al. Ik kan eigenlijk niet kiezen, maar als het dan toch moet…… dan zou ik graag de tweelingen winnen.

 34. Ik heb ondertussen alle groepen les gegeven, behalve groep. En ja hoor, dit jaar mag ik groep 3 les gaan geven.. Wat zou het leuk zijn om de prachtige poster van de verliefde harten op te kunnen hangen!

 35. Ik zou graag de tweelingen voor groep 3 winnen. De lage vinden ze bij mij altijd wel makkelijk maar de hogere tweelingen blijven sommigen echt lastig vinden.

 36. ohh!! wat ern leuke posters! Ik zou heel graag de poster van de splitshuizen willen winnen voor mijn groep. Wij zijn druk bezig met het spelend leren op de kaart te zetten en deze poster zou geweldig staan in onze splitshoek. ze hoek waar kinderen ondekkend en spelend aan de slag kunnen gaan met splitsen! Deze poster kan de kinderen hier super goed bij ondersteunen!

 37. Graag zou ik 1 van de groep 3 posters winnen. Ze zijn alle drie mooi. Toch denk ik.dat die van de splitshuisjes het meest gebruikt zou worden. Heel duidelijk!

 38. Wat een leuke actie zeg!
  Ik heb dit jaar voor het eerst groep 3 en er is nog helemaal niets..
  Ik vind de posters geweldig! Helaas te duur voor het budget wat ik heb dus ik was al heel enthousiast begonnen om de splitshuisjes en getallenlijn zelf te knutselen.
  De poster met de tweelingen zou daar een hele mooie aansluiting op zijn!

 39. Wat een super posters! Vorig jaar voor het eerst groep 3 en erg enthousiast over Met sprongen vooruit. De rekenpostets voor groep 3 zijn alle drie geweldig voor in onze groep!

 40. Wat een mooie actie om een van deze prachtige, duidelijke en handige posters voor in de groep te winnen. Mijn voorkeur gaat uit naar de rekenposters en dan graag de splitshuisjes voor groep 3. Maar onze groep 4 kan hier zeker ook nog gebruik van maken.

 41. Oooo wat zou dit leuk zijn om een van de educatieve posters (groep 3) te winnen voor de kanjers in mijn groep ? Ik ga heel hard duimen!!?

 42. Dat zijn prachtige posters zeg! Ik zou voor mijn groep 3 heel graag de poster splitshuiajes willen winnen. Splitsen blijft elk jaar weer een lastig onderdeel en met deze poster hebben we een prachtige visuele ondersteuning in de klas!

 43. Oh, ze zijn allen stuk voor stuk prachtig!!! Als ik toch moet kiezen, liefst de splitshuisjes voor mijn klasje. Duimen maar!!!

 44. Wat een leuke moderne posters zeg! De rekenposters van groep 3 zouden mijn kinderen in de klas heel goed kunnen helpen bij het rekenen. Geen voorkeur voor een bepaalde poster, ze zijn alle 3 even goed en leuk!

 45. Wat een gave posters! De taalposters zouden heel mooi zijn voor onze taalzwakke school. De poster met de voorzetseluiltjes vind ik het mooist, heel duidelijk en visueel!

 46. Wat een gave posters! De verliefde harten zijn erg gaaf en welkom in mijn nieuwe allereerste groep na afgestudeerd te zijn :) !

 47. Heel erg graag de posters voor de bovenbouw! Ik ga dit jaar voor t eerst een bovenbouwgroep draaien en vindt deze posters wel heel erg mooi en handig!!!!

 48. Lastig om te moeten kiezen!! Dan ga ik toch voor de splitshuizen. Onmisbaar in groep 3 en met de poster staat het toch wat gezelliger in de klas!

 49. Wauw! Maar ja… welke zou ik graag willen winnen… Ze zijn allemaal zo mooi en super handig! Dan ga ik toch voor de tweelingen poster.
  Nu duimen!

 50. Super graag de set voor groep 3! Net onze klas helemaal nieuw mogen inrichten met meubels en hoeken, maar er mist nog wel wat educatieve aankleding!

 51. Ja, graag de rekenset voor groep 3 en het liefst de splitshuizen. Mooie posters allemaal zeg!
  Die zou heel goes van pas komen!
  Ik heb er een mooi plekje voor in de klas, maar in de wc hang ik ook graag posters op, hebben ze ondertussen iets te lezen, haha!

 52. De tweelingposter zou ik heel graag willen voor mijn speciaal onderwijs groep 3/4. De klas is nog een beetje kaal en hij zou prima op het prikbord passen!! De kids zien de tweelingen dan vaak en zo stampen ze ze er uiteindelijk wel in!

 53. Super leuke actie!!
  Dit jaar voor het eerst mijn eigen groepje 3! Wat zou zo”n poster leuk uitkomen in mijn lokaal!
  De rekenposter (verliefde harten) zou erg van pas komen!!

 54. Ik zou super graag de posters voor groep 3 willen! Dit is een mooie educatieve maar ook kleurrijke aanvulling op mijn klaslokaal!

 55. wauw de posters voor groep 3 zijn heeeeel.welkom in.mijn groep 3 met als thema “vogeltjes”. Ik zou graag de getallenlijn willen!

 56. Dit schooljaar voor het eerst groep 3 draaien. Vorig schooljaar na de herfstvakantie gestart in groep 7. Ik vind het heel spannend, maar heb zin om te starten!
  De verliefde hartjes of de splitshuisjes zullen heel mooi in de klas hangen.

 57. Oehhh supersuperleuk voor in mijn groep 3 op m’n nieuwe school. Wennen een switch na 13 jaar. De splitsposter maakt mijn nieuwe klas toch een beetje van mij! De andere groep 3 posters zijn ook top!

 58. Super leuke actie zeg. De rekenkaarten zouden bij ons in de tijdelijke Unit de boel gelijk even opfleuren.
  We zitten voor een jaar in de units en mogen dan verhuizen naar de brede school.Ook daar krijgen ze dan natuurlijk een mooi plaatsje als we ze winnen.

 59. Wat een leuke actie! Ik start, na 11 jaar kleuters, dit jaar in groep 3 en de poster met de splitshuizen zou echt zo leuk staan in mijn rekenhoek!

 60. Ik zou heel graag de poster ‘woordsoorten’ willen winnen. Ik ga een nieuwe uitdaging aan met een groep van 32 kinderen en heb afgelopen jaren gemerkt dat het heel lastig is om de woordsoorten aan te leren. Het zou heel fijn zijn als er een mooie poster zou hangen. Zodat het visueel wordt.

 61. Ik zou heel graag de zinsontledingsposter willen winnen. Voor mij wordt het de eerste keer groep 8, en dit onderdeel vinden ze zo lastig!

 62. Prachtige posters. Maak er al gebruik van. Zou graag de set taal willen winnen voor CBS De Wegwijzer in Kollumerpomp, groep 6/7/8.
  Zo kunnen we het taalonderwijs nog meer motiveren.

 63. Wat een gave posters!

  Ik doe graag mee voor de kleuter alfabetposter. Dit schooljaar start ik met een nieuwe kleutergroep deels in de gymzaal. De gezelligheid van een klas mist hier nog echt. Deze poster is en super leerzaam en fleurt de boel gelijk wat op.

 64. Wauw wat zijn de posters van groep 3 mooi zeg. Fantastisch voor mijn groep 3 waar ze door de taal veel moeite mensen met Cito etc hebben. Maar door handige rekenweetjes als tweelingen en verliefde getallen komen ze er vaak toch. Helaas weinig klassenbudget dus kopen zit er niet in… ik zou dolgraag die van de tweelinggetallen of verliefde harten willen winnen!

 65. Ik zou gaan voor de verliefde harten. Mijn SBO-kinderen in groep 3 vinden het lastig om dit te automatiseren. Dus als ze er telkens na kunnen kijken, dan zou dat super zijn!

 66. Gelijk vanaf de PABO een eigen klas! Het is er alleen nog zo kaal. De poster van Nederland zou bij mij in de klas erg goed staan! Superleuk deze winactie!

 67. De splitshuisjes (groep 3). Deze poster is dan vast een mooi geheugensteuntje voor de kinderen. Is en blijft toch altijd een ding om zoveel mogelijk verschillende antwoorden te bedenken ;)

 68. Wauw! De posters voor groep 3 zouden erg goed van pas komen in mijn eigen klas, groep 3!! Het mijn eerste eigen klas dus ik kan nog wel wat aankleding gebruiken!

 69. Wauw! Wat een leuke posters. Ik ben druk bezig met het maken van een taal-schrijfhoek in groep 1/2. De poster van het alfabet zou daar perfect bij passen. Ben er nog mee aan het stoeien qua inrichting e.d., maar dit zou een mooi begin zijn.
  Ook de andere kleuterposters zijn erg leuk!!

  1. Wauw wat zijn ze leuk! Ik ga voor het eerst groep 3 doen en zou mijn klas graag opvrolijken met een poster van de splitshuisjes!!! ???

 70. Wat een leuke actie!! Wat is het moeilijk kiezen! Ik heb voor het eerst fulltime een een eigen klas na jaren invallen. Lokaal in de vakantie helemaal uitgezocht en opgeruimd. Er hangt nu nog niks aan de muur…. dat kan natuurlijk leuk en leerzaam opgefleurd worden met zo’n leuke poster!

  Ik kan eigenlijk niet kiezen… woordsoorten, leestekens of klokkijken zou handig zijn voor mijn groep 5!!

 71. Oh wat leuk!! ik zou heel graag de voorzetselposter willen winnen voor mijn groep. Duidelijker kan het niet uitgelegd worden en dan ook nog eens super mooi vormgegeven!! Nu maar duimen!!

 72. Wáuw ik zou heel graag de poster klokkijken winnen voor mijn groep 4. Vrolijke kleurtjes aan de muur daar wordt iedere juf met haar kids toch blij van!;)

 73. Wauw, wat een mooie posters! Die van de getallenlijn zou super zijn voor in de groep 3/4
  Echt een hele leuke aankleding voor in de klas tijdens dit nieuwe schooljaar!

 74. Super mooie posters zeg! Mijn voorkeur gaat uit naar de poster ‘woordsoorten’. Zo ontzettend moeilijk voor groep 4! Een geheugensteuntje in de klas zou dus super handig zijn.

  1. Mooie aanvulling voor het nieuw ingerichte lokaal. Een overzicht van de woordsoorten zou voor veel van mijn 30 kinderen in een groep5/6 een handig hulpmiddel zijn. Dat blijft zó lastig!

 75. Voor mijn groep 3 zou ik heel graag de poster met splitshuisjes winnen. Voor dit rekendoel heb ik nog geen aantrekkelijk materiaal in de klas.

 76. Heel graag de kleuter posters. Dit jaar voor het eerst bij de kleuters. 12 jaar ervaring maar nog nooit voor de kleuters. Ik wil mijn lokaal opleuken maar vooral met leerzame posters. Dit zou zo’n fijne aanvulling zijn.

 77. Ik ga voor het 2e jaar groep 3 doen, nadat ik 15 jaar in de bovenbouw heb gewerkt.
  Ik heb niet eerder geweten dat groep 3 zo leuk was!
  Het tweede half jaar wordt mijn groep samengevoegd met groep 4. Ik heb er onwijs veel zin in.
  Afgelopen dagen ben ik al weer bezig geweest om mijn klas in te richten. Ik vind de poster van de getallenlijn en de tweelingen erg mooi en leuk voor mijn groep.

 78. Toevallig vandaag de site bekeken. Wat een leuke posters. Dit jaar start ik voor het eerst mijn eigen groep 3 en daar zouden de splitshuizen en verliefde getallen poster goed van pas komen! De poster geeft een leerzame en gezellige sfeer aan de klasse

 79. Voor mijn groep 4/5 zou ik heel graag de ‘woordsoorten’ poster winnen. Wat een geweldige ontwerpen en ook zo duidelijk, echt leuk!

 80. Wat een geweldige actie! Als startende leerkracht kan ik wel zo’n mooie poster gebruiken, om mijn klaslokaal mee aan te kleden. Maar, nog belangrijker is het feit dat de poster een mooi hulpmiddel is voor mijn NT2- nieuwkomers! Mijn voorkeur gaat naar de ‘Voorzetsels-poster’, omdat mijn leerlingen er steun aan hebben, als ze het even niet meer weten.

 81. Wat een leuke actie! Ik zou super graag de poster met de splitshuisjes winnen voor in mijn (Belgische) eerste leerjaar. Dit zou ik echt super vinden om op te hangen, mooi én leerrijk!!

 82. Wat een gave posters! Ik wil heel graag voor mijn eerste eigen kleuterklas de poster van het alfabet! Die ziet er super mooi uit!

 83. We hebben al een paar van deze posters in onze rekenklas. Maar de poster van de splitshuizen zou er super bij staan! Ik doe graag mee aan deze actie.

 84. Wat een geweldig leuke posters! Ik zou de poster van ‘Nederland’ wel willen winnen, zo gaaf vind ik die. Heerlijk om naar te kijken en van te leren. 29 augustus is ook nog eens mijn verjaardag, dus dat zou een prachtig cadeau zijn:-)

 85. Wat een mooie posters. Die met splitshuisjes zou ik erg goed kunnen gebruiken in groep 3. De poster van Nederland is ook echt super en heel fijn bij de thema’s, in de middagen welke we namelijk thematisch.

 86. De poster met woordsoorten en die met de kaart van Nederland zouden super zijn voor in mijn groep 5! Ik heb nog niet veel om op te hangen, omdat ik dit jaar voor het eerst een eigen groep heb. Het zou dus heel goed uitkomen ?

 87. Wat een leuke actie! Ik zou heel graag de poster met splitshuisjes winnen voor mijn groep 3. We zitten sinds dit jaar in een heel groot nieuw lokaal en dit is de perfecte aankleding. En het is mijn eerste jaar met een vast contract in groep 3!!

 88. Wat een mooie verduidelijkende posters! Ik zou heel graag de verliefde harten poster een prominente plek willen geven in mijn nieuwe groep. Komende week ga ik voor het eerst starten met groep 3 en dit is een hele fijne aanvulling op alle voorbereidingen/ontwikkelen van bruikbaar materiaal!

 89. Kinderen raken (in de klas maar zeker ook thuis) niet uitgekeken met deze kleurrijke, duidelijke educatieve posters. Ze zijn prachtig!

  Voor de winkans ga ik voor de poster met de voorzetsels. Die is zo super! Ik ga hem dan gebruiken in mijn groep 1/2 ondanks dat hij niet eens bij de kleuters staat ingedeeld ?. Zo’n mooie aanvulling op de bewegingsspelletjes met de voorzetsels en de ‘beer in/op/naast de doos’ spelletjes ?

  Voor thuis ga ik de breukenposter alvast bestellen. Die kan mooi op deur van onze oudste dochter (die naar groep 6 gaat) . De tafelposter die we afgelopen jaar thuis opgehangen hadden heeft zowel de oudste dochter in groep 5 als de tweede dochter in groep 4 enorm geholpen. Elke dag kijk je er wel even op. Oefenen wordt een feestje!

 90. De posters voor groep 3 zijn erg mooi! Ik zou graag de poster van de tweelingen willen winnen. Zou erg mooi zijn om in de rekenhoek op te hangen.

 91. Wat een geweldige posters! Nooit eerder gezien, is dit nieuw? Meteen mijn collega’s van groep 3 even getipt. Ik ga zelf na 6 jaren groep 3 weer een jaartje naar de kleuters. Ik zou daarom heel graag kans maken op de seizoenenposter!

 92. De splitshuisjes zouden super goed passen bij de rekenhoek voor mijn groep 2-3 die deze week is gestart. Of het alfabet voor de leeshoek! We hebben in de vakantie een lokaal helemaal opnieuw in moeten richten omdat we er een 2-3 bij kregen op school, de 2-3 van mij en mijn collega! We merken deze eerste week al dat we hier en daar nog wat dingen missen dus onze to do list/wensenlijstje blijft groeien!

 93. Ze zijn allemaal geweldig! Voor mijn groep 3 zou ik heel graag de verliefde harten of de splitshuizen winnen! Al zijn ze allemaal heel leuk en zinvol..!

 94. Wat een gave actie weer en ontzettend leuke prijs om te winnen! De poster van de splitshuisjes zou top zijn voor de kinderen in mijn groep 3-4!

 95. Ik heb voor dit jaar voor het eerst een middenbouw groep. Deze week al druk bezig met de inrichting van het lokaal. Een mooie poster kan er nog zeker bij!! Ik zou graag de poster met lengtematen willen winnen.

 96. Dat zou een super leuke binnenkomer zijn op mijn nieuwe school! Ik zou dan graag de splitshuisjes of de getallenlijn winnen voor in mijn nieuwe groep 3-4. ??

 97. Dit jaar voor het eerst een kleutergroep. Als aanvulling op de cijfer en letterposters, zou ik heel graag de getallenlijnposter als aanvulling willen. Voor de slimme kleuters is dat een geweldige aanvulling!

 98. Heel graag de tweelingen poster!
  Ik zit dit schooljaar ik het speellokaal. Heel leuk, zo’n grote ruimte, maar nog erg kaal. Zo’n poster staat dan natuurlijk wel heel erg leuk! Ik ga duimen!

 99. Duidelijke posters! Ik zou graag meedoen voor ‘woordsoorten’ voor in mijn groep 4/6. (Woordsoorten blijven nu eenmaal lastig)

 100. Ik ga voor onze tweeling Lucas en Eva voor de getallenlijn :D Die slimmerikken zitten net in groep 2 maar willen thuis zo vooruit dat ze met de posters van de kleuters geen uitdaging meer hebben. De tafeltjes is weer net wat te ver weg dus vandaar dat ik voor deze kies.

 101. Wat een leuke posters! Net gestart in een groep 3 (so) in een noodlokaal. Die kan dus wel wat sfeer gebruiken. De posters van de getallenlijn, de splitshuisjes en de tweelingen zouden leuk staan én de kinderen ondersteunen tijdens de rekenlessen!

 102. Wauw super leuke actie. Fijn om mijn nieuwe lokaal mee in te richten. Vorig jaar hebben we het taalonderwijs een boost gegeven. Dit jaar wil ik dat doen met rekenen in groep 3. Daarom zou ik graag de splitshuisjes, vriendjes van 10 en de tweelingen willen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *