Je bekijkt nu Maandelijks inspiratie ontvangen?

Maandelijks inspiratie ontvangen?

Wist je dat mijn website al meer dan 10 jaar bestaat? Echt bizar he! Inmiddels ligt mijn focus echt op het inspireren rondom thematisch werken in de middenbouw.

Dit doe ik via blogs, social media en mijn cursussen. De afgelopen jaren heb je vast ook regelmatig het gezicht van Laura Manten voorbij zien komen. Zij werkt in haar groep al jaren thematisch en betekenisvol.

We zijn gaan nadenken hoe we nog meer waardevolle inspiratie kunnen geven. Vooral als je al ervaring hebt met het thematisch werken, maar nog meer verdieping en praktijkvoorbeelden zoekt.

We wilden niet een compleet nieuwe cursus maken, maar wel echt iets ‘hips’ en ‘eigentijds’ neerzetten.

We hebben besloten om te gaan werken met een exclusief online lidmaatschap. En dit wordt zo ontzettend leuk! :-)

Ben je lid dan ontvang je namelijk drie maanden lang elke week nieuwe inspiratie in de vorm van een podcast, blog, webinar of downloads (leesteksten, themahoekpakketten etc.). 

Zo kun je jouw kennis over het thematisch werken vergroten en heel veel nieuwe ideeën voor de praktijk opdoen.

Maar dat is nog niet alles…

Je krijgt ook toegang tot een besloten Facebookcommunity en hierin kun je al je vragen over het thematisch werken stellen. Wij zijn hier regelmatig aanwezig om je vragen te beantwoorden. 
Ook vinden er twee live Q&A’s en regelmatig korte inspiratiesessies (denk aan praktijkbeelden uit de klas van Laura of inzichten vanuit de theorie) plaats. 

Het is ons doel om er echt een gezellige en leerzame groep van te maken.
We gaan beginnen met een trial van maandag 4 oktober 2021 t/m vrijdag 24 december 2021.

Het lidmaatschap kost €29,95 per persoon (voor de gehele periode), maar met de code ‘insta-10’ krijg je tot aanstaande woensdag 10% korting

Je krijgt dan toegang tot alle podcast-afleveringen, webinars, blogs, downloads en de besloten Facebookgroep.

Het is nog geen €10,- per maand voor heel veel waarde. Geen reden dus om je niet aan te melden. ;-)

<< Klik hier voor alle informatie en details over het lidmaatschap >>

Het zou super leuk zijn als je (samen met je collega’s) meedoet!

Er wordt al wel enige basiskennis over het thematisch werken van je verwacht. Is het helemaal nieuw voor je, dan kun je beter eerst meedoen met de cursus ‘Hoekenwerk in groep 3‘.  

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie