Je bekijkt nu Dagboek van een juf #1

Dagboek van een juf #1

Ha allemaal,

Sinds een paar maanden ben ik actief op Instagram waar ik een kijkje achter de schermen geef. Ik merk dat dit erg wordt gewaardeerd en daarom wil ik in de toekomst ook meer delen op mijn website. Ik ben niet van plan om wekelijks een foto-overzicht van mijn dagelijkse beslommeringen te geven. Ik denk namelijk dat dit niet heel interessant voor jullie is. :-). Wel ben ik van plan om random wat foto’s te delen over mijn diverse werkzaamheden binnen en buiten de klas. Ik hoop zo ook een concreet beeld te geven van het beroep juf en anderen hiervoor enthousiast te maken!

De afgelopen twee weken had ik meivakantie. Ik was er best wel aan toe, want de weken voor de meivakantie waren erg druk. Niet zozeer op school, maar wel met mijn werk voor een uitgever en  met het inleveren van een toets voor de Master SEN. In de meivakantie ben ik met mijn man naar Ierland geweest. Wat een prachtig land is dat en zo ontzettend dichtbij! Wanneer je houdt van rust, natuur, cultuur en geschiedenis, dan is Ierland echt een goede optie. Het weer viel ook nog best mee. Regelmatig hadden we vier seizoenen op één dag, maar dat maakt het ook juist weer heel afwisselend.

Ierland

Ierland

Ierland

We hebben ons de eerste dag in Dublin vermaakt en daarna zijn we met een huurauto door het onderste deel van Ierland gaan toeren. Vooral de westkust is ontzettend mooi! Het voordeel van het laagseizoen is dat het nog niet zo druk is overal en dat je echt de stilte kunt ervaren. We hebben ook bewust veel binnendoorweggetjes gereden. Soms waren ze zo smal dat je elkaar niet eens kon passeren. Regelmatig zagen we schapen over de weg lopen en op een heel klein landweggetje lag zelfs een koe op de weg!

Ierland

Ierland

Ierland

Echt heerlijk zo’n vakantie, maar vanaf deze week moet ik echt weer even aan de bak. Vandaag wil ik nog wat artikels voor de site tikken en morgen heb ik weer een studiedagje. Ik volg in het laatste blok twee minoren, dus dat betekent dubbel zoveel werk. Volgend jaar heb ik het dan juist weer wat rustiger, wel zo fijn.

Genieten jullie nog van een weekje vakantie of ben je vandaag weer aan de slag gegaan?

Liefs Linda

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie