Je bekijkt nu Playmobil ‘De school’

Playmobil ‘De school’

Ik heb op Marktplaats de school van Playmobil gekocht. Perfect bij het thema ‘De nieuwe groep’ of ‘Welkom op school’. Ik had het er nog met een collega over en we waren het er allebei over eens dat Playmobil voor groep 2/3 kinderen echt een stuk uitdagender en leuker is dan Duplo. De kinderen spelen er ontzettend graag mee en kunnen dit ook op een leuke manier. De set is zo goed als compleet en ziet er als nieuw uit. Er zitten heel veel poppetjes, meubels en allerlei leuke schoolaccessoires bij. Al de details maken het ook echt af! Op de deur zit zelfs een bel, die het echt doet! De school heeft de volgende afmetingen: L 78 x B 39 x H 41 cm. Bij ons staat de school op een grote tafel, zodat de kinderen er goed mee kunnen spelen.

Ik maakte ook een speeltafel met playmobil rondom het thema herfst. 

Heb jij een megabudget wat je mag besteden dan kun je de school ook via bol.com kopen. Maar ik zou eerst even speuren op Marktplaats, want dit kan je honderden euro’s schelen! :-)

Kijk je mee naar een paar foto’s?

Playmobil school

Playmobil school

Playmobil school

Playmobil school

DSC_0026

Playmobil school

 

Linda Willemsen

Linda Willemsen is het gezicht achter klasvanjuflinda.nl en zet zich in voor spelenderwijs ontdekken en leren. Daarnaast houdt ze zich bezig met auteurswerk en zorgt sinds oktober 2018 met veel liefde voor haar babydochter.

Geef een reactie