Je bekijkt nu Even voorstellen – Gastblogger Jolanda

Even voorstellen – Gastblogger Jolanda

Met veel plezier lees ik altijd de blogs op deze site en toen kwam de oproep voor een gastblogger, ik was meteen enthousiast! Ondanks dat ik geen echte juf ben, heb ik toch een mailtje gestuurd naar Linda en haar verteld wat mijn werkzaamheden zijn en waar mijn ambities liggen. En nu mag ik mij gastblogger noemen.

Even voorstellen
Ik ben Jolanda Imminkhuizen, 28 jaar en woonachtig in Leersum. Hier woon ik samen met mijn man en onze 2 zoontjes. Ik werk ongeveer 4 dagdelen als zelfstandig pedagoog en doe dit met heel veel plezier.

Pedagogiek
De studie pedagogiek heb ik deeltijd gevolgd in Gouda en tijdens mijn studie heb ik mij vooral gericht op onderwijsondersteuning. Ik heb dus veel stage gelopen in het onderwijs en dit beviel mij erg goed. De dynamiek binnen het onderwijs vind ik heel erg leuk en uitdagend en de leerlingen zijn natuurlijk het allerleukste  :)!

Werk
Als zelfstandig pedagoog heb ik veel opdrachten binnen het basisonderwijs, vooral in Amersfoort en omgeving. Momenteel heb ik bijvoorbeeld een opdracht in het nieuwkomersonderwijs, hier mag ik kinderen helpen hun plekje te vinden in het Nederlandse onderwijssysteem en wegwijs maken in de Nederlandse taal. De taalbarrières en cultuurverschillen vind ik erg interessant en geven mij een leuke uitdaging.

Daarnaast help ik vaak kinderen die gedragsmatig vastlopen op school of leerlingen met een (grote) leerachterstand. Samen met scholen en ouders wil ik zoeken naar de beste opties voor deze leerlingen.

Gastblogger-zijn
In mijn blogs wil ik graag mijn ervaringen en de obstakels die ik tegen kom in het onderwijs met jullie delen. Daarnaast zou ik het erg leuk  vinden om te bloggen over onderwerpen die jullie interessant vinden of waar je meer van wil lezen, dus als je een voorstel hebt hoor ik het graag!

Hartelijke groet,

Jolanda

Gastblogger Jolanda

Jolanda Imminkhuizen

Jolanda Imminkhuizen is gastblogger op klasvanjuflinda.nl. Ze heeft de studie Pedagogiek gedaan in Gouda, tijdens haar studie heeft ze zich gericht op onderwijsondersteuning. Jolanda werkt nu als zelfstandig pedagoog in het onderwijs. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van 2 jongens.

Geef een reactie